Rabo 2

Leden van de Rabobank Westelijke Mijnstreek kunnen het Graetheidecomit√© financieel steunen door bij de Rabo Clubkas Campagne op ons te stemmen.U kunt stemmen van 4 tot 25 oktober. Dat gaat nu via internetbankieren. Log in en ga via 'Service' naar 'Lidmaatschap'. Vervolgens kan je klikken op 'Rabo ClubSupport'.  U vindt ons door te zoeken op Graetheide. Deze website maar ook onze andere activiteiten.worden betaald met het sponsorgeld,

raboclubkas

 

 

 

Aanmelding als vriend(in) van Graetheide

Door u aan te melden als vriend(in) ondersteunt u de activiteiten van het Graetheidecomité. Het kost u niets en u krijgt regelmatig via een nieuwsbrief informatie over de ontwikkelingen. Hoe meer mensen ons steunen, hoe meer de politiek rekening met ons zal houden. Vul hieronder uw gegevens in en klik op verstuur. U kunt meerdere namen invullen die op hetzelfde adres wonen.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven van het Graetheidecomité. Uw adres hebben we nodig omdat we bij lokale problemen (bv Bramert-noord) alleen aan de betrokkenen een nieuwsbrief willen sturen.